Kimse Yok Mu Derneği ile Kızılay ortak proje hazırlayacak

Uzanacak bir dost eli bekleyenlerin umudu olan Kimse Yok mu Derneği ile her türlü doğal...

Uzanacak bir dost eli bekleyenlerin umudu olan Kimse Yok mu Derneği ile her türlü doğal afette halkın yanında olan Kızılay, Adana’da ortak projeler yapmaya hazırlanıyor.

Kimse Yok Mu Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Güzel ile yönetim kurulu üyeleri Adem Yılmaz ve Muharrem Büyük, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’yı ziyaret ederek, yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Adem Yılmaz, ziyaretteki konuşmasında Kimse Yok Mu Derneği olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, ‘’Türk Kızılayımızın çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Derneğin son yıllardaki gelişimi ve değişimini de memnunlukla izliyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise, Kızılay’ın yurt içi ve uluslararası çalışmaları hakkında bilgi vererek, halkın yanında olan her iki kurum olarak birlikte ortak projeler yapmaya her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: