Kimse Yok Mu Derneği, Ilkokul Öğrencilerini Sevindirdi

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi bu...

Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi bu yıl kırtasiye yardım kampanyasına Karatay Feritpaşa İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı.

Kırtasiye dağıtım törenine Karatay İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Rıza Büyükdere, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Kıratlı ve yönetim kurulu üyeleri, Feritpaşa İlkokulu Müdürü Sinan Akçil ve öğrenciler katıldı.
Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, derneğin Konya şubesi olarak gelenek haline getirdikleri kırtasiye yardımlarının bu yıl 5’ncisini gerçekleştirdiklerini söyledi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak istediklerini ifade eden Aşçı, öğrencilerin yanlarında olduklarını hissetmelerini istediklerini aktardı.

Reklam
Reklam

Toplumun her kesiminde eğitim çağına gelmiş çocuklara el uzatarak destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Aşçı; “Bu yıl Konya’nın bütün ilçelerinde tespit ettiğimiz öğrencilerimize toplam 6 bin çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapacağız. Kampanyamız her yıl olduğu gibi bu yılda Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı ile yürütülmüş ve dağıtımı gerçekleştiriliyor. Bütün çocuklarımızın vatana ve millete hayırlı birer fert olacağı inancıyla kampanyamıza destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz “ dedi

Karatay Milli Eğitim İlçe Müdür Vekili Mehmet Rıza Büyükdere ise şunları söyledi: "Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesinin bugüne kadar eğitime yaptığı destek ve yardımları yakından biliyoruz. Bu yıl 5.’si gerçekleşen kırtasiye yardımında ihtiyaç sahibi 6 bin öğrencimiz bu kırtasiye yardımından faydalanacak. İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımları gerçekleştiren Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi yöneticilerine ve gönüllülerine öğrenciler adına teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Protokol konuşmalarının ardından Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Kıratlı, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere kırtasiye yardım paketlerini Feritpaşa İlkokulu Müdürü Sinan Arçil’e teslim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: