Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, hayırsever işadamlarını ödüllendirdi

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından Rixos Otel’de düzenlenen törende, hayırsever işadamlarına ödül verildi....

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından Rixos Otel’de düzenlenen törende, hayırsever işadamlarına ödül verildi. Törende, işadamlarının Somali başta olmak üzere bir çok ülkeye yardımda bulunduğu ve en son olarak da Van depremi için seferber olduğuna değindi.
Törende konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, Türkiye olarak hayrı unuttuğumuz ve kabuğumuza çekildiğimiz bir dönem yaşandığını belirterek, "Bunun nedeni herkes kendi eksiklerini gidermeye çalışıyor ve etrafını göremiyordu. Bunun nedeni ekonomik bir gelişmişlik yoktu. Fukaralık diz boyuydu. Ancak ekonominin gelişmesi, üretimin artması ile birlikte insanlar etrafındakileri daha iyi görmeye başladı." dedi.
Derneğin faaliyetlerini öven Doğan, bu ve benzeri kuruluşlara her zaman ihtiyaç olduğunu belirti. Ödül törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Somali Türkiye Büyükelçisi Nur Sh. Hamud, Japonya Türkiye Büyükelçiliği Başkatibi Yohei Yamazaki, Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz