Kimse Yok Mu Derneği Konya'da 16 bin öğrencinin yüzünü güldürdü

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaye Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin...

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaye Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin desteğiyle il genelinde 16 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Kimse Yok Mu Derneği ve Gaye Eğitim Gönüllüleri Derneği yetkililerine teşekkür etti.
Eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından Konya’nın 31 ilçesinde tespit edilen 16 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. Kimse Yok Mu Derneği’nin öncülüğünde yapılan yardımla ilgili Konya öğretmenevinde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşcı ve Gaye Eğitim Gönüllüleri Derneği Genel Sekreteri Süleyman Tolu katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, 2011-2012 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin ders kitaplarının karşılandığını anımsattı. Halil Şahin, Kimse Yok Mu Derneği’nin kırtasiye ihtiyaç olan öğrencilerin bulunduğunu kaydeden Müdür Şahin, ''Kimse Yok Mu Derneği ve Gayeder 31 ilçemizde, ihtiyaç sahibi 16 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Derneklerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.
Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşcı ise yardımların artık gelenekselleştiğini söyledi. Kaymakamlıklar ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere çanta ve kırtasiye dağıtımı yaptıklarını bilgisini veren Aşcı, öğrencilerin, kırtasiye malzemelerinin okul kitaplarıyla aynı anda dağıtıldığını sözlerine ekledi.
Kırtasiye dağıtım kampanyası çerçevesinde 2008 yılında 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldığını anımsatan Aşcı, ''İçinde bulunduğumuz 2011-2012 eğitim-öğretim yılı başlamadan hedefimiz olan toplam 16 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi ve çantanın dağıtımını gerçekleştirdik. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz