Kimse Yok Mu Derneği, Muradiye'de Bin 500 Aileye Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok mu Derneği, Muradiye ilçesinde yaşayan bin 500 aileye kurban eti dağıttı.

Kimse Yok mu Derneği, Muradiye ilçesinde yaşayan bin 500 aileye kurban eti dağıttı.

Bayramın birinci ve ikinci gününde, yurdun çeşitli yerlerinden gelen dernek gönüllüleri tarafından dualarla kestirilen kurbanlıkların eti, ilçedeki dar gelirli ailelerin evine götürülerek teslim edildi.

İlçe merkezi ve köylerde dağıtılan kurban etlerini alan vatandaşlar, dernek üyelerine teşekkür ederek, bayram şekeri verdi.

Hayırseverlerden Serhat ve Hatice Güldü çifti, bu yılki kurbanlarını ilçede kestirdiklerini belirterek, "Buradaki kardeşlerimizle birlik ve beraberlik bağımızı güçlendirmek istedik" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe halkının kendilerine kucak açarak evlerinde misafir ettiğini anlatan Güldü çifti, "Bizim yediklerimiz değil, dağıttıklarımız bize kalacak. Burada bizlere kapılarını açan, bizi evlerinde misafir eden tüm ailelere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Seracettin Seçkin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz