Kimse Yok Mu Derneği Muş’ta Iftar Verdi

Kimse Yok mu Derneği Muş Şubesi, 300 kişiye iftar yemeği verdi. Özel Çağlayan İlköğretim...

Kimse Yok mu Derneği Muş Şubesi, 300 kişiye iftar yemeği verdi.

Özel Çağlayan İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, TUSKON'a bağlı Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) üyeleri, kamu kurum kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. MAKSAD Başkanı Cemaleddin Çelik, burada yaptığı konuşmada, vatandaşları böylesi güzel bir günde bir araya getirdiği için dernek yöneticilerine teşekkür etti. Derneğin, kurulduğu günden bu yana kentte güzel hizmetleri bulunduğunu dile getiren Çelik, "Yurt içinde ve yurt dışında, olandan alıp, olmayana verip güzel bir köprü görevini görüyorlar. Ben bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bu verimli, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Kimse Yok mu Derneği Muş Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Işık ise "Tek derdimiz, ızdırabımız ihtiyaç sahibi ailelere yardım. Hayırseverlerin yaptığı ayni ve nakdi yardımları, emanetçi titizliğiyle inceleyip, 'veren el ile alan eli' buluşturmaya devam ediyoruz. Allah'ın verdiği nimetler karşısında şükrünü eda etmek isteyen zenginimiz, fakirin hakkının vermek suretiyle imtihanı kazanacaktır. Malını infak suretiyle, zekatla sadakayla muhafaza edecektir. Mağdur ailelere dağıtılmak üzere sayısı sizler tarafından takdir edilecek erzak poşetlerimize katkılarınızla ve 5 lira değerinde Muş yazıp 5777'ye mesaj çekerek destekleyebilirsiniz." dedi.

Hazırlanan alanda çorba, pilav, et yemeği ve tatlıdan oluşan yemekler ikram edilirken vatandaşlara sahur için de yemek dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz