Kimse Yok Mu Derneği Samsun'da Bölge Lojistik Merkezi Kuracak

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, derneğin bölge lojistik deposunu Samsun'a kurmayı düşündüklerini...

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, derneğin bölge lojistik deposunu Samsun'a kurmayı düşündüklerini söyledi.

Kimse Yok Mu Ankara Şube Müdürü İbrahim Çiçek ile birlikte derneğin Samsun'a gelen Genel Başkan Ünal Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Meşe Tesisleri’nde bir araya geldi. Genel Başkan Öztürk ve beraberindekiler derneğin mevcut merkez binasının daha iyi bir yere taşınması için görüş alışverişinde bulundu. Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Osman Genç ise, “Çok aktif çalışan ve kentin en ücra yerlerine kadar giden dinamik bir ekip var burada. Çalışmaların daha sağlıklı yürütülmesi için gerekli olan idari bina ve buna ilave depolama yeri için en uygun yeri bulmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Samsun şubesinin ülke sıralamasında yaptıkları faaliyetler bakımından ilk 10 il arasına girdiğini belirten Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Öztürk ise, “Samsun’u daha aktif kullanmak için bölge deposunu buraya kurmayı düşünüyoruz. Samsun’da en uygun yerinde Canik ilçesi olduğunu düşünüyoruz. Canik gelişen modernleşen bir ilçe olmanın yanı sıra ve çok çalışkan bir yerel yönetime sahip. Burada kurulacak bir tesis tüm Karadeniz’e hitap edebilir.” diye konuştu.

Ünal Öztürk daha sonra beraberindekilerle birlikte dernek binasına geçerek gönüllülerin de yer aldığı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Derneğin gönüllülerle birlikte büyüdüğüne dikkati çeken Öztürk, ‘’Sizlerin burada yaptığı çalışmalarla derneğimiz her geçen gün büyüyor. Hepinize teşekkür ederim. Allah emeklerinizi, yaptığınız hizmetleri boşa çıkarmayacaktır.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: