Kimse Yok Mu Derneği Selzedeleri Unutmadı

Kimse Yok mu Derneği Mersin Şubesi gönüllüleri geçtiğimiz aylarda Erdemli ilçesinde meydana gelen sel felaketinde...

Kimse Yok mu Derneği Mersin Şubesi gönüllüleri geçtiğimiz aylarda Erdemli ilçesinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören ailelere yardım eli uzattı. Dernek tarafından daha önceden belirlenen ailelere yatak, baza ve battaniye yardımı yapıldı.
Seleden en çok zarar gören Akdeniz ve Koyuncu mahallelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan dernek gönüllüleri, yapılan yardımların sadece yatak, baza ve battaniyeden ibaret olmadığını söylediler. Dernek gönüllülerinden İbrahin Özbakır, daha önceden tespit ettikleri ve sosyal incelemesini yaptıkları 30 aileyi ziyaret ederek gerekli yardımları verdiklerini söyledi. Sel felaketinin yaşandığı ilk günlerde buradaki ailelere gıda, giyim ve ev eşyası verdiklerini hatırlatan Özbakır, "Hayırseverlerin desteği ile bundan sonra da ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımız devam edecektir. Yardımseverleri, ihtiyaç sahibi ailelere destek için derneğimize bağış yapmaya davet ediyoruz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: