Kimse Yok Mu Derneği Stant Açtı

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi, Ramazan ayı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında tanıtım faaliyetleri...

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi, Ramazan ayı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında tanıtım faaliyetleri yapmak ve bağışların kabul edildiği bir stant açtı.

Dernek Müdürü Erkal Aykaç, yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları daha iyi bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, ''Çorum'da ilk defa stant açtık. Buranın adeta bir iyilik merkezi, aynı zamanda dernek irtibat yeri gibi hizmet verdiğini, ilk günler olmasına rağmen insanların ciddi manada ilgili olduğunu ve bu vesileyle bilgisi olmayan insanları da stanta davet ediyoruz. Çorum merkez ve ilçelerde bin 500 adet kumanya paketi dağıtacağız. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine bayramlık elbise ve ayakkabı verilecek.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: