Kımse Yok Mu Derneği, Suriyelilere İftar Yemeği Düzenledi

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi, Akçakale ilçesinde kurulan iftar sofrasında misafir bulunan Suriyeli 300...

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi, Akçakale ilçesinde kurulan iftar sofrasında misafir bulunan Suriyeli 300 kişiye iftar yemeği verdi.

Ramazan ayı süresince her gün Akçakale ilçesinde 300 kişilik, yemek ikramında bulunan Kimse Yok Mu Derneği Ramazan ayı boyunca 9 bin kişiye yemek vermeyi planlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Fevzi Şahin, “Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi olarak Akçakale ilçesinde misafir bulunan Suriyeli ailelere her gün 300 kişiye yetecek kadar değişik menülerin olacağı dört çeşit iftar yemeği sunacağız. Daha sonraki günlerde ilçe kaymakamı ve daire amirlerinin de davet edileceği iftarlarımıza, çadır kente yerleşemeyen, evlerde ve köylerde kalan Suriyeli misafirlerimizi davet ediyoruz. Kendi imkanları ile gelemeyen ailelere servis araçları tahsis edilerek iftara gelmelerini sağlıyoruz. Gelen Suriyeli vatandaşlarımız genellikle köylerde tarlada çalışan insanlar. Bu vatandaşlarımızı yalnız bırakmamamız gerekiyor. Gerçekten bu insanlar çok zor durumda. Bize müracaat eden aileler en çok soğuk su içemediklerinden ve akşam sıcaktan yatamadıklarımdan şikayet ediyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: