Kimse Yok Mu Derneği tarafından kermes açıldı

Kimse Yok Mu Derneği Marmara Şubesi tarafından İstanbul'da kermes açıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Marmara Şubesi tarafından İstanbul'da kermes açıldı.

Gıdadan giyime, zücaciyeden kozmetik ürünlerine kadar birçok çeşidin yer aldığı kermes, İstanbul'da bulunan Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi'ndeki alanda açıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Marmara Şubesi tarafından organize edilen kermesin açılışını Samanyolu TV'nin sevilen yemek programcısı Oktay Usta, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu ve dernek gönüllüleri yaptı.

Derneğin Marmara Şube Koordinatörü Eyüp Tok, ihtiyaç sahipleri için açılan kermese bütün İstanbulluların davetli olduğunu, gönüllülerin kermes için günler öncesinden hazırlık yapmaya başladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kermese gelemeyenlere ise herhangi bir operatörden cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne "Marmara" yazıp 5777'ye göndermelerini ve 5 lira bağışta bulunmalarını tavsiye eden Tok, tüm Türkiye'yi gönüllü olmaya çağırdı.

Gönüllü vatandaşların kermeste satışa çıkmak üzere ürün de getirebileceklerini kaydeden Tok, Kimse Yok Mu Derneği Marmara Şubesi'nin faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: