Kimse Yok Mu Derneği Temsilcileri,Vali Büyük'ü Ziyaret Etti

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Ziya Tok ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Ziya Tok ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

Kimse Yok Mu Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette derneğin faaliyet raporu ve 2013 hedefleri hakkında bilgi verildi.

Vali Büyük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin yurt içindeki ve dışındaki faaliyetlerinin takdire değer olduğunu belirtti.

Derneğin yönetim kurulu üyeleri ise geçen yıl giyim, sağlık ve nakdi yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından mutluluk duyduklarını vurgulayarak, 2013 hedefleri doğrultusunda gıda, sağlık, giyim ve nakdi yardımların yanında, çeşitli organizasyonlar ve sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçireceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: