Kimse Yok Mu Derneği, yangınzede aileye sahip çıktı

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, yangın mağduru aileye yardım eli uzattı. Dernek, yangın nedeniyle...

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, yangın mağduru aileye yardım eli uzattı. Dernek, yangın nedeniyle eşyaları yanan aileye oturma grubundan mutfak eşyasına kadar birçok malzeme yardımında bulundu.
Konya-Meram Kurtuluş mahallesi Hattat Hasan sokakta, 14 Ağustos gecesi elektrik kontağından çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen Hüseyin Demir’e, Kimse Yok Mu Derneği sahip çıktı. Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, dernek olarak aileye ihtiyaç duyduğu eşya, battaniye ve oturma grubu gibi eşyaların temin dildiğini ifade etti.
Aşçı, “Kimse Yok Mu Derneği'ne başvuran yangın mağduru Hüseyin Demir yardım talebinde bulundu. Bu başvuruyu inceledik ve aileye sahip çıkılması kararını aldık. Yangında hiçbir eşyasını kurtaramayan Demir ailesine halı, yolluk, kanepe, yatak odası takımı, oturma grubu, çeşitli mutfak eşyaları, battaniyeler, nevresim takımları ve çeşitli eşyalar verdik.” dedi.
Yangın mağduru olan Hüseyin Demir ise Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi’ne yardımlar için teşekkür etti. Acil ihtiyaç duyulan malzemelerin dernek tarafından karşılandığını dile getiren Demir, “Kış mevsiminin iyice hissedildiği şu günlerde bize yardım eli uzatan dernek yetkililerine teşekkür ediyorum. Yangında kaybettiğimiz bütün oturma grubu, mobilya, halı ve mutfak eşyaları dernek tarafından temin edildi.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz