Kimse Yok Mu Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Öztürk'ü ziyaret etti

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat ve üyeler Vali...

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat ve üyeler Vali Sebahahattin Öztürk'ü ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Kimse Yok Mu Derneği önceki gün olağan kongresini yaptı. Kongrede yeniden başkanlık görevine seçilen Yunus Polat ile yönetim kurulu üyeleri Erol Elkoca, Atilla Yıldız, İbrahim Çalık, Temel Diyarbakır,Ükkaşe Tavlaşoğlu, Hanefi Bayraktar ile şube Müdürü Murat Yıldırım, Vali Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Yunus Polat, sivil toplum kuruluşu olarak gerçekleştirdikleri bir çok etkinlikle Valiliğin ve Vali Öztürk'ün manevi yardımını gördüklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Van depremi sonrasınrda depremzedelere yönelik başlattıkları 'kardeş aile' uygulaması gibi bir çok etkinliği Vali Öztürk'le paylaştıklarını dile getiren Polat, "Yeni yönetim olarak Sayın Valimiz'e nezaket ziyaretinde bulunarak, derneğimize vermiş oldukları manevi destekten dolayı teşekkür ettik. Yeni dönemde valilikle ne gibi sosyal projeylere imza atabiliriz diye görüş teatisinde bulunduk" dedi.

Vali Öztürk ise Kimse Yok Mu Derneği'nin etkinliklerini yakından ve ilgiyle takip ettiğinhi dile getirdi. Vali Öztürk, insani yardım kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediklerine işaret ederek, "Kim, 'Kimse yok mu' dediğinde hemen dernek yönetimi; 'toplum adına varız' diyor. Devletin yardım eline destek veren Kimse Yok Mu Derneği'nin faaliyetlerini yakından takip ediyordum. Bu gibi kamu yararına çalışan derneklerin sayısının artmasını önemsiyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: