Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Malatya'da

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Öztürk'ü makamında kabul eden Vali Saran, sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde yardıma ihtiyacı olanlara el uzatan Kimse Yok Mu Derneği'nin yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Saran, şunları kaydetti:

"Kültürel ve manevi değerlerimiz gereği düşküne, yoksula ve sıkıntıda olanlara yardım etmek milletimizin özelliklerinden biridir. Türkiye'de bu doğrultuda yardım ve hayır alanında birbirleriyle yarışan güzide kuruluşlar var. Kimse Yok Mu Derneği bu kuruluşların önde gelenlerinden biri."

Reklam
Reklam

Öztürk de, Ramazan ayı dolayısıyla şubelerinin faaliyetlerini yerinde görmek için Malatya'ya geldiğini söyledi. Ramazan'da Türkiye genelinde 90 bin gıda kolisini 81 ilde dağıtmayı ve ihtiyaç sahibi insanların iyi bir Ramazan geçirmelerini sağlamayı istediklerini kaydeden Öztürk, "Sadece Türkiye'de değil milletimizin gayreti ve fedakarlığıyla 70 ülkede de gıda paketi dağıtımlarımız olacak" dedi.

Ziyarette Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şubesi Başkanı Muhammed Nami Güzeler de hazır bulundu.

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: