Kimse Yok Mu Derneği zenginle fakiri tiyatroda buluşturuyor

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Avrupa’da oynandığı salonlarda büyük ilgi gören ‘Biz Varız’ oyununu...

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, Avrupa’da oynandığı salonlarda büyük ilgi gören ‘Biz Varız’ oyununu Samsun’da izleyicilerle buluşturuyor. Ankara sanat Evi oyuncuları tarafından sahnelenen oyunda şımarık zengin bir aile ile fakir aile arasında geçen olaylar mizahi olarak işleniyor.
Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi Kardeş Aile Sorumlusu Berrin Şener, “Bu tiyatroyu Samsun ve Ordu’nun Ünye ilçesinde seyirciyle buluşturarak, kardeş aile projesine dikkat çekmek istiyoruz.” dedi.
Toplumda yardımlaşma duygusunun artırılması için değişik etkinliklerden istifade ettiklerini aktaran Şener, “Ancak bu yardımlar yapılırken dikkat edilmesi gereken konular da var. Sahnelenen tiyatroda bir zenginin fakire yardım yapması, fakirin tanınması konuları işleniyor.” açıklamasını yaptı. Cuma ve Cumartesi günü Samsun Canik Kültür Merkezi'nde sahneye konulacak tiyatro, Ünye'de ise Pazar günü belediye sinemasında sahnelenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz