Kimse Yok Mu Derneği’nden 3 Bin Aileye Yardım

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, maddi durumu iyi olmayan 3 bin aileye gıda yardımında...

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, maddi durumu iyi olmayan 3 bin aileye gıda yardımında bulundu.

Hizmete girdiği günden bu yana ekonomik durumu elverişli olmayan bir çok aileye yönelik ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği, belirlediği program dahilinde gıda, ayakkabı, bay-bayan ve çocuk kıyafetleri yardım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Ahmet Dabanoğlu, içinde temel gıda maddesinin olduğu paketlerinin dağıtımını sürdürdüklerini söyledi. Dabanoğlu, “Daha önce tek tek evlerine giderek sosyal incelemesini yaptığımız ekonomik durumu elverişli olmayan ailelerimizi tespit etmiştik. Bu ailelerimiz hiç bir geliri olmayan, kirada ikamet eden ve çalışabilecek durumda hiç kimseleri olmayan aileler. Yani kısacası yiyecek bir lokma ekmeği bile bulunmayan aileler. Dernek ekibimiz, titiz bir çalışmanın sonucunda oluşturdukları liste dahilinde gıda kolisi dağıtımına başladık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ülkemizin batı kesimlerinde ikamet eden hayırsever vatandaşlarımızın gönderdiği bu yardımları, belirlediğimiz program dahilinde acil ihtiyaç sırasına göre dağıtmaya devam edeceklerini anlatan Dabanoğlu şunları söyledi: “Bu kapsamda mart ayına kadar çalışmalarımız devam edecek. Bütün muhtaçlara ulaşıp, onların bir tebessümüne vesile olarak hayır dualarını almak için, gönül dünyaları aydınlık olan bütün halkımızı bu muhteşem kardeşlik, sevgi ve yardımlaşma hamlesine davet ediyoruz. Az veya çok olması hiç önemli değil. Yeter ki el ele, gönül gönüle verelim. Etrafımızdaki bütün ihtiyaç sahiplerine beraber ulaşalım. Bütün vatandaşlarımızı bu hayır zincirinin bir halkası olmaya davet ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: