Kimse Yok Mu Derneğinden 5 Bin Öğrenciye Okul Destek Seti

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye...

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye 'Okul Destek Seti' dağıtıyor.

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ahmet Dabanoğlu, derneklerinin her yıl geleneksel hale getirdiği eğitim yardımlarını sürdürdüğünü belirterek “Ülkemizin batı kesimlerinden hayırsever kişi ve kuruluşların derneğimize gönderdikleri okul ihtiyaç malzemelerini, 'Okul Destek Seti' olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtacağız. Beş bin öğrenciye dağıtacağımız bu sette çanta, defter, kalem, silgi, kuru ve sulu boya, okul önlüğü ve okul pantolonları yer alacak” dedi.

Reklam
Reklam

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik giyim yardımlarının devam ettiğini belirten Dabanoğlu, ağırlıklı olarak çocuklar ve annelerin ihtiyaç duydukları her türlü giyim malzemelerini temin ettiklerini dile getirdi. Dabanoğlu, “Bunların dışında periyodik olarak dağıttığımız gıda yardımlarımız aralıksız olarak sürüyor” şeklinde konuştu.

Dileyen hayırsever vatandaşların yardımlarını kullandıkları GSM operatörü ile de yapabileceklerini belirten Dabanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Vatandaşlarımız, cep telefonundan mesaj yerine 21 yazıp, 5777'ye göndererek, bir evladımızın eğitim öğretimine katkı sunabilirler. Sadece 5 lira tutarında olan bu destek ile gönülleri yaklaştırabilir, yeni kardeşlik köprüleri tesis edebilirler. Bütün hayırsever kişi ve kuruluşları, bu yardım kervanında yer almaya davet ediyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: