Kimse Yok Mu Derneğinden Suriyeli Mültecileriçin Yardım Kampanyası

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından Hatay-Yayladağ kampındaki Suriyeli mültecilere, 30 tonluk yardım tırı gönderildi.

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi tarafından Hatay-Yayladağ kampındaki Suriyeli mültecilere, 30 tonluk yardım tırı gönderildi.

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi Müdürü Hasan Aşçı, Suriyeli mültecilerin kaldığı Hatay-Yayladağ kampına gönüllü kurum, kuruluş ve kişiler aracıyla toplanan gıda, giysi ve diğer ihtiyaç malzemelerini göndermeye devam ettiklerini söyledi.

Başlattıkları yardım kampanyasını Suriye'deki savaş bitinceye kadar devam ettireceklerini ifade eden Aşçı, "Son olarak 30 ton yüklü yardım tırımızı Hatay-Yayladağ kampındaki Suriyeli mültecilere gönderdik. İnşallah önümüzdeki hafta da çeşitli gıda ve giysiden oluşan yardım tırımızı göndereceğiz. Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi olarak hayırsever iş adamlarımıza ve gönüllerimize bu kampanyamıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdullah Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: