Kimse Yok Mu Derneği'nden Vali Ulvi Saran'a Ziyaret

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk ve diğer yöneticiler, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı...

Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk ve diğer yöneticiler, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Öztürk, "Ramazan ayı dolayısı ile derneğimizin faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla şubelerimizi ziyaret etmekteyiz. Türkiye genelinde 90 bin gıda kolisini 81 ilimizde dağıtmayı ve ihtiyaç sahibi insanların iyi bir Ramazan geçirmelerini temin etmeye, vesile olmaya çalışıyoruz. Sadece Türkiye'de değil milletimizin gayreti ve fedakarlığı ile 70 ülkede de gıda paketi dağıtımlarımız olacak" dedi.

Reklam
Reklam

"Yalnız Türkiye'de değil dünyanın neresinde yardıma ihtiyacı olan varsa onlara el uzatan Kimse Yok Mu Derneği'nin genel başkanının bizlere ziyarete gelmesinden ve aramızda bulunmasından büyük memnuniyet duyuyoruz" diyen Vali Saran, kültürel ve manevi değerler gereği düşküne, yoksula ve sıkıntıda olanlara yardım etmenin milletimizin özelliklerinden biri olduğunu kaydetti. Saran, "Türkiye'de bu doğrultuda yardım ve hayır alanında birbirleri ile yarışan güzide kuruluşlar var. Kimse Yok Mu Derneği de bu kuruluşların en önde gelenlerinden birisi. Kendilerine bu ziyaretlerinden duyduğum memnuniyeti belirtir, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Saran, Öztürk'e tepside kuru kayısı hediye ederken, Öztürk'de Saran'a bir çift kahve fincan takımı hediye ederek, "80 yıl hatırı olacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: