Kimse Yok Mu Derneği'nden Van'a Yardım Eli

Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şubesince Van'daki depremzedelere Kurban Bayramı dolayısıyla yardım yapıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şubesince Van'daki depremzedelere Kurban Bayramı dolayısıyla yardım yapıldı.

Kimse Yok Mu Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uyaroğlu, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla geçen yıl deprem felaketi yaşayan depremzedelere yardım yapmak istediklerini belirtti.

Bu nedenle derneklerinin Antalya şubesi gönüllülerince toplanan kurban etlerinin Van'a götürülmesine karar verildiğini anlatan Uyaroğlu, "Topladığımız kurban yardımlarını Van'a götürmek üzere bir uçak kiraladık. Antalya'dan 168 gönüllü ile Van'a giderek yardımları dağıtmaya başladık" dedi.

Reklam
Reklam

Yardımların Kimse Yok Mu Derneği Van Şubesi ile işbirliği halinde belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını ifade eden Uyaroğlu, "Van'da merkez ile Başkale, Bahçesaray, Erciş ve Gürpınar ilçelerinde bin aileye kurban eti dağıtacağız. Aileleri ziyaret edip bayramlarını kutlayacağız. Bayram gününde ihtiyaç sahibi insanları sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: