Kimse Yok Mu Elazığ'da Bin 500 Aileye Gıda Yardımı Dağıtacak

Kimse Yokmu Derneği Elazığ Şube Müdürü Önder Çolak, bu yıl Ramazan ayında bin 500 aileye...

Kimse Yokmu Derneği Elazığ Şube Müdürü Önder Çolak, bu yıl Ramazan ayında bin 500 aileye gıda yardımı yapacaklarını söyledi. Çolak, "2007 yılında kurulan şubemiz personel ve yüzlerce gönüllüsü ile ihtiyaç sahiplerine, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam etmektedir." dedi.

Önder Çolak, yaptığı açıklamada, Ramazan ayında bin 500 aileye gıda kolisi dağıtmayı hedeflediklerini belirtti. Günde 50 aileye gıda kolilerini ulaştırdıklarını kaydeden Çolak, yardımların devam edebilmesi için Elazığlı vatandaşlardan katkı beklediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Derneğin kamu yararına çalışan bir dernek olduğunun da altını çizen Çolak, iş adamları ve ticari faaliyette bulunan firmaların yapacağı yardımların yıl sonunda vergiden düşülebileceğini kaydetti. Çolak, bu konuda kendilerine desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Kimse Yokmu Derneği aracılığı ile yardım alan Kamile Gezan, 7 yıldır dernekten yardım aldığını ve ne zaman geldiyse eli boş gitmediğini dile getirdi. Cevahir Çetinelli ise "Kocam şeker hastası. 7 çocuğum var ve 7 yıldır dernekten yardım alıyorum. Ne kadar Kimse Yokmu Derneği'ne gelmişsem elim boş dönmedim. Allah burada çalışanlardan razı olsun." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: