Kimse Yok Mu Havza'da 109 Aileye Yardım Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği, Samsun’un Havza ilçesinde 109 ihtiyaç sahibi aileye kıyafet ve kırtasiye yardımı...

Kimse Yok Mu Derneği, Samsun’un Havza ilçesinde 109 ihtiyaç sahibi aileye kıyafet ve kırtasiye yardımı yaptı.

Samsun'un Havza ilçesine bağlı Boyalı, Erikbelen ve Çakıralan köylerindeki 109 aileye Havza Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği işbirliği ile kıyafet ve kırtasiye yardımı ulaştırıldı. Yardım dağıtımında 19 Mayıs Üniversitesi öğrencisi Kenyalı Abdurrahman ve Mozanbikli Abdulrezzak’ın bulunması da ayrıca bir renk kattı.
Yardım programı kapsamında Çakıralan programına katılan Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, “İnsan öyle bir varlıktır ki 1 dakika sonra ne olacağımız belli değil, şu an dünyanın her bir yerinde sükunet içerisinde yaşan insanlar savaş ve savaşın doğurduğu sefalet içerisinde yaşamaktalar. Şükürler olsun bizler bu durumlardan uzağız ama bizimde başımıza gelmemesinin garantisi yok. O yüzden yardımlaşma ve dayanışma gibi faktörlerin önemi her geçen gün artmaktadır." dedi.
Yardım dağıtım programları Havza Eğitim Kültür Yardımlaşma derneği Başkanı Aydın Kaya, Kimse Yokmu Derneği Gönüllüleri Mustafa Donbay, Hüseyin Tarım, Kenyalı Abdurrahman Mozanbikli Abdulrezzak ve Havzalı gönüllüler tarafından devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: