Kimse Yok Mu, Ihtiyaç Sahiplerini Otelde Ağırladı

Kimse Yok mu Derneği Mersin Şubesi, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Atlıhan...

Kimse Yok mu Derneği Mersin Şubesi, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.
Atlıhan Oteli'ndeki İftara İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faik Burakgazi ile hayırsever işadamları, gönüllüler katıldı. Derneğin faaliyetlerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara hediyeler, çocuklara ise diş kirası verildi.

Kimse Yok Mu Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Sadıkoğlu, paylaşmanın huzuru için yurtiçinde ihtiyaç sahiplerine 90 bin kumanya ve iftar çadırları ile gönül sofraları kurduklarını belirtti. Kardeş aile projesine katılan her aileye yeni mutluluk kapıları açmaya devam ettiklerini ifade eden Sadıkoğlu, şöyle devam etti: “Mersin'de de gönüllü ve yardımseverlerimizin desteği ile şimdiye kadar bu Ramazan'da 2 bin 150 aileye kumanya ulaştırdık ve yardımlarımız devam ediyor. Ayrıca şubemizin baktığı Hatay ilindeki ihtiyaç sahiplerine de 500 kumanya yardımı yapıldı. Yardımseverler ve gönüllülerimizle paylaşmanın huzurunu yaşıyoruz.”

Reklam
Reklam

Kimse Yok mu Derneğinin Myanmar'ın Arakan bölgesinde şiddet olaylarına maruz kalan ve Bangladeş'teki kamplara sığınan Müslümanlarada yardım ulaştırdığını ifade eden Sadıkoğlu, “Şimdiye kadar bölgede 90 bin gıda kolisi dağıtıldı. Kimse Yok Mu'nun gönüllü ve yardımseverleri, paylaşma ile elimizdekinin eksilmeyeceğini; birlerin Ramazan bereketi ile binlere dönüşebileceğini her zaman bütün dünyaya gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: