Kimse Yok Mu kadınları unutmadı

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi, derneğin faaliyetlerinde büyük fedakarlıklarla çalışan kadınları...

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi, derneğin faaliyetlerinde büyük fedakarlıklarla çalışan kadınları bir araya getirdi.

Yıldırım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona yüzlerce anne katıldı. Programda konuşan Burç FM Şefkat Kahramanları Sunucusu Zeynep Kaya, kadının eli değen yerde bir güzellik olduğunu dile getirdi. Kadının, toplumun şefkat eli olduğuna işaret eden Kaya, Kimse Yok Mu faaliyetlerinde kadınların şevkle çalışmasını buna bağladı. Kaya, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Kadınlar şefkatlerini kullanma ortamı buldular. Kimse yok mu dediğimizde, kadınların canı gönülden ‘ben varım’ dediğini duyuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerinde kadının önde olması bir kadın olarak beni hep mutlu etmiştir. Bu bir kadın - erkek yarışı değil ama kadının önplanda olması çok güzel. Çünkü annelik dediğiniz zaman o kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor ki Allah’ın ‘Rahim’ isminden beslediği bir şey.”

Etkinlik kapsamında, Batman’dan 3 çocuğu ile birlikte Bursa’ya gelerek onları yetiştirmek için büyük fedakarlıklar içine giren Ayşete Ön, “Yılın en fedakar kadını” seçildi. Ayşete Ön’e hediyelerini, kardeş ailesi Sema Dikici verdi. Ayşete Ön’ün, Kimse Yok Mu’nun desteği ile bilgisayar kursuna gittiği ve KPSS sınavına hazırlandığı belirtildi. Programın sonunda 'Mürşid Kavurmacı' sanat müziği konseri verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: