Kimse Yok Mu Manisa Şubesi, Somali için toplanan yardımları Van'a gönderdi

Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Başoğlu, Somali’ye gidecek yardım malzemelerini,...

Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Başoğlu, Somali’ye gidecek yardım malzemelerini, deprem bölgesi Van’a gönderdiklerini bildirdi. Başoğlu, yardımların battaniye, çadır ve gıdadan oluştuğunu söyledi.
Deprem sebebiyle Van ve ilçelerinde birçok insanın sokaklarda aç ve soğukta kaldığını dile getiren Başoğlu, bütün Manisalıları yardıma devam etti. Ülke olarak çok zor günlerden geçildiğini belirterek, birlik ve beraberlik içinde bunların da üstesinden gelineceğini söyledi. İbrahim Başoğlu, “Henüz şehitlerimiz için gözyaşı dökerken üstüne gelen bu felaketle daha da yıkıldık. Bu zor günleri hep beraber, omuz omuza aşacağız. Şu an önemli olan noktalardan biri, Van'a gidecek yardımlardır. Para vermek isteyenler, hesap numaralarımıza yatırabilir. Durumu iyi olmayanlar ise kısa mesajla ‘VAN’ yazıp 5777'ye göndererek 5 lira katkıda bulunabilir.” dedi.
Kimse Yok Mu Derneği'nin yardım hesap numaraları: Ziraat Bankası 454545-5001, Banka Asya, 851114545-4, Türkiye Finans 505050-1.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz