Kimse Yok Mu Okuma Salonlarında Iftar Verecek

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, belediyenin destek verdiği okuma salonlarında, üniversiteye hazırlanan öğrenci ve...

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, belediyenin destek verdiği okuma salonlarında, üniversiteye hazırlanan öğrenci ve ailelerine 3 gün boyunca iftar yemeği verecek.

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, her gün 500 kişiye iftar yemeği verdiklerini söyledi. Çobanoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın önerileri doğrultusunda bu yıl okuma salonlarında öğrenciler ve aileleri için de iftar yemeklerine başladıklarını, ilk olarak Çavuşbaş Okuma Salonu'nda üç gün, daha sonra Necip Fazıl Kısakürek Okuma Salonu'nda dört gün iftar vereceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sınavlara hazırlandığı, belediyenin okuma salonlarındaki öğrenci ve ailelerini de bu vesileyle kucaklamış olacaklarını ifade eden Çobanoğlu, "Amacımız, Ramazan ayının feyiz ve bereketinden bütün insanlarımızın yararlanması, insanlarımız arasındaki kardeşliğin daha fazla geliştirilmesidir.” dedi.

Çobanoğlu, Afyonkarahisar’da ihtiyaç sahiplerine giyim, gıda yönünden katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında merkezde ve derneğin yanındaki boş alanda 500 kişilik iftar çadırı kurduklarını ifade eden Çobanoğlu, çadırlarda kaplarını getiren vatandaşlara sahur yemeği verdiklerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: