Kimse Yok Mu, Sel Mağdurlarını Unutmadı

Kimse Yok Mu Derneği, Mersin'in Erdemli ilçesinde geçen hafta yaşanan selde mağdur olan vatandaşları yalnız...

Kimse Yok Mu Derneği, Mersin'in Erdemli ilçesinde geçen hafta yaşanan selde mağdur olan vatandaşları yalnız bırakmadı.

Dernek gönüllüleri Akdeniz Mahallesi’nde üzeri naylon kaplı evlerinin selde yıkılması sonucu ortada kalan 5 kişilik Doğan ailesini ziyaret etti.

İki çocukları engelli olan Abdülgani Aysel Doğan çiftine yatak, gıda ve giyim yardımında bulunan dernek gönüllüleri, eşyalarının tamamını kaybeden ve evleri oturulamaz hale gelen yeni evli Mehmet Hadi ve Nevin Yıldız'ı da unutmadı.

Kimse Yok Mu Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Sadıkoğlu, yaşanan sel sonrası ailelere gönüllülerin geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını ve hayırseverlerin desteği ile yardımları ulaştırdıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Selin bölgedeki insanları çaresiz bıraktığını ifade eden Sadıkoğlu, evleri ve eşyaları kullanılamaz hale gelen mağdurların acil olarak ev eşyasına ihtiyaçları olduğunu belirterek, hayırseverleri yardıma davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: