Kimse Yok Mu, Selden Zarar Gören Şehit Ailesine Eşya Yardımı Yaptı

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, sel felaketi nedeniyle evleri sular altında kalan şehit Piyade...

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi, sel felaketi nedeniyle evleri sular altında kalan şehit Piyade Er Umut Bulut'un ailesine taahhüt ettiği eşyaları teslim etti.

Samsun'un Canik ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle evleri sular altında kalan şehit Piyade Er Umut Bulut'un eşi Özlem Bulut ve 9,5 aylık oğlu Selçuk Bulut'a Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi'nce ev eşyası yardımında bulunuldu. Selin yaşandığı gün şehidin babası Mustafa Bulut'la iletişime geçen dernek yöneticileri, diğer kurum ve kuruluşlarca yapılan yardımların yanı sıra evde ihtiyaç olacak eşyaların tespitini yapmıştı. Dernek tarafından temin edilen buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, süpürge, halı, çekyat, battaniye, yastık ve yorgan gibi malzemeler gönüllülerce aileye yeni tutulan eve yerleştirildi.

Reklam
Reklam

Şube başkanı Mustafa Baş, "Dernek olarak her zaman ihtiyaç sahibi ailelere el uzattığımız gibi bundan sonra da uzatacağız. Bu tür felaketlerin yaşanmasını istemezdik, fakat bunda da bir hayır vardır diyoruz." dedi.

Şehidin babası Mustafa Bulut ise Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür ederek, "İlk günden beri yanımızda oldunuz. Maddi ve manevi desteğinizi hiç esirgemediniz. Allah sizlerden razı olsun." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: