Kimse Yok Mu, Sığınmacı 2 Bin Suriyeli'ye Kurbanda Et Yardımı Yapacak

Kimse Yok Mu Gaziantep Şubesi, Kurban Bayramı’nda sığınmacı 2 bin Suriyeli'ye et yardımında bulunacak. Kimse...

Kimse Yok Mu Gaziantep Şubesi, Kurban Bayramı’nda sığınmacı 2 bin Suriyeli'ye et yardımında bulunacak.

Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi Müdürü Fevzi Çakmak, Kurban Bayramı öncesi 2 bin 250’li aileye et dağıtımı yapılacağını açıkladı. Bayram öncesi çocukları ve aileleri unutmadıklarını, giyim yardımlarına şimdiden başladıklarını dile getirdi. Çakmak, ihtiyaç sahibi vatandaşların mağazaya gelerek kendi beğendikleri giyim eşyalarını görevlilerin yardımı ile rahatlıkla alabildiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Şirin ise ocak ayından bu yana 3 bin aileye giyim yardımı ulaştırdıklarını hatırlatarak, "Bayramda 2 bin 250 kişiye et dağıtımımız olacak. Ayrıca 2 bin Suriyeli aileye de et yardımı yapacağız. Bunun için yardımseverlerin yardımlarını bekliyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: