Kimse Yok Mu, Somali'de Yetimleri Sevindirdi

Somali'de yardım çalışmalarında bulunan Türk kuruluşları ve Türk büyükelçiliği ve 100 yetimin katılımıyla Kimse Yok...

Somali'de yardım çalışmalarında bulunan Türk kuruluşları ve Türk büyükelçiliği ve 100 yetimin katılımıyla Kimse Yok Mu Somalı temsilciliğinde bayram kutlaması gerçekleştirildi.

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı yardımların yanı sıra 7’den 70’e herkese bayram sevinci yaşatmayı hedefleyen Kimse Yok Mu, Ramazan Bayramı’nda da gerek yurt içi gerekse yurt dışı ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.

Somali'de yardım çalışmalarında bulunan Türk kuruluşları ve Türk büyükelçiliği ve 100 yetimin katılımıyla Kimse Yok Mu Somalı temsilciliğinde bayram kutlaması gerçekleştirildi. Kılınan bayram namazını müteakip kahvaltı yapıldı. Söylenen ilahiler duygu dolu anların yaşandı.Daha sonra yetim çocuklar için hazırlanan bayram hediyeleri takdim edildi. Yeni bayram kıyafetlerinin yanı sıra oyuncak ve keselerin ıcınde bayram sekeri, para ve kalem hediye edilerek çocuklar sevindirildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca Kimse Yok Mu Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde yardımseverlerin bağışlarıyla yurt içinde ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı yaparak, çocuklara ve ailelere çifte bayram sevinci yaşatıyor. Kimse Yok Mu, şubelerinin olduğu illerde Baran İyilik Merkezleri’nde, şubelerinin bulunmadığı illerde ise gönüllüleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerini giydiriyor.

Yurt içinde Ramazan Bayramı dolayısıyla 28 bin 952 aileye bayramlık hediyelerle ulaşan Kimse Yok Mu, gerçekleştireceği bayram ziyaretleri ile de ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz