Kimse Yok Mu Suriye'ye Bir Kamyon Battaniye Gönderdi

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından Suriye'deki iç savaş mağdurlarına bir kamyon dolusu battaniye,...

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi tarafından Suriye'deki iç savaş mağdurlarına bir kamyon dolusu battaniye, gıda ve giysi yardımı gönderdi.

Erzurum'dan Suriye'ye yardım eli uzandı. Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi Suriye'ye battani, ekmek, gıda malzemesi ve giysi yardımı gönderdi. Dernek binasından bir kamyona yüklenen yardım malzemeleri düzenlenen sade bir törenin ardından Suriye'ye gönderildi. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, dernek genel merkezi tarafından ülke genelinde başlatılan Suriye'ye yardım kampanyasına vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Polat, toplanan ayni ve nakdi yardımların en hızlı biçimde Suriye'deki vatandaşlara gönderildiğine işaret ederek,"Toplanan bağış ve yardımlar sınır illerimizdeki mülteci kaplarına ulaştırılmaktadır.Genel Merkez koordinesi altında,Suriye içinde ateş altında bulunan çaresiz halka da yardım ulaştırmak için çalışmalara devam edilmektedir. Ayrıca Ürdün ve Lübnan’da bulunan mülteci kamplarında buluna Suriyelilere de yardımlar ulaştırılmaktadır. Yurt içinde büyük rağbet gören Kardeş Aile projesi, mülteci kampındaki aileler için de başlatılmış bulunmaktadır. Bu proje ile yerlerinden, yurtlarından uzak bu çaresiz insanlara kardeşlik eli uzatılmıştır. Yardım götüren gönüllülerimiz 'orada bir insanlık dramı' yaşandığını ağlayarak ifade etmektedirler." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: