Kimse Yok Mu Uşak Şubesi Ramazan İçin Hazır

Kimse Yok mu Derneği Uşak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yeşil, Ramazan ayında yapacakları faaliyetleri...

Kimse Yok mu Derneği Uşak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yeşil, Ramazan ayında yapacakları faaliyetleri değerlendirdi.

Bütün Dünya için iyilik vaktidir diyen Yeşil, ”BuRamazan da bir dünya iyilik için, niyetliyiz. ‘Komşusu Açken tok yatan bizden değildir’ düsturuyla yola çıkan, Kimse Yok mu Derneği, kurduğu kardeşlik köprüleriyle toplumsal birlikteliğe destek oluyor. Kimse Yok mu her yıl destek veren kuruluşların ve gönüllülerin desteği ileRamazan bereketini, Türkiye’de ve Dünya’nın dört bir köşesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor, Siz de Ramazan ayını fırsat bilerek bir ihtiyaç sahibini sevindirebilir, derdine derman olabilirsiniz ”dedi.

Reklam
Reklam

Yeşil, Uşak Merkez ve ilçelerinde 600 adet Kumanya Paketi dağıtacaklarını, Uşak Lisesi Bahçesinde ise günde bin kişiye iftar vererek, ihtiyaç sahipleri ile birlikte iftar yapacaklarını söyledi.

Dernek Başkanı Yeşil, “Bu vesileyle Dernek Yönetim Kurulu üyelerimize, Gönüllülerimize ve hayırsever halkımıza teşekkür ederek, Uşaklı hayırsever ve Gönüllü insanlara da seslenerek, İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıp, sahurla iftar arasında kardeşliğin ve paylaşmanın huzurunu yaşatmak için maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

Veren el ile alan eli buluşturmak için, Ramazan ayının çok daha iyi bir fırsat olduğunu belirten Dernek Başkanı Yeşil, “İyiliğin bir ucundan tutmak, az veya çok içinde bulunmak isteyenlerin Ulu Cami Karşısındaki Köme Mahallesi Taslak Sokak’taki Kimse Yok mu Uşak Şubesi’ne gelebilirler, veya 44 44 593 ile 223 81 55no’lu telefonları arayarak katkıda bulunabilirler ”dedi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: