Kimse Yok Mu, Yardımda Bulunduğu Ailelere Iftar Verdi

Kimse Yok Mu Derneği Trabzon Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla yardıma muhtaç aileleri iftarda bir araya...

Kimse Yok Mu Derneği Trabzon Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla yardıma muhtaç aileleri iftarda bir araya getiriyor. Dernek, hayırseverlerin de desteği ile düzenli olarak yardım yaptığı 50 aileye İkram Sofrası’nda iftar yemeği verdi. İftara çocukları ile katılan aileler, nezih bir mekanda iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Yemeğin ardından ailelere kumanya fişi dağıtıldı.

Kimse Yok Mu Trabzon Şubesi Müdürü Ali Eroğlu, dernek olarak Trabzon’da 852 aileye hayırseverlerin de desteği ile düzenli olarak yardımda bulunduklarını söyledi. Ramazan ayında bu aileleri evlerinin dışında farklı bir mekanda iftar yaptırmayı planladıklarını anlatan Eroğlu, “Hem Ramazan ayını en bereketli şekilde geçirmek, hem 12 ay boyunca bu güzellikleri göremeyen insanlarımıza bir nebze olsun bu yemekleri ikram ederek bir güzellik yaşatmayı arzuluyoruz. Aynı zamanda bu bereket ayını, büyük- küçük, yaşlı-çocuk demeden herkesin mutlu olduğu güzel bir ay haline getirmek adına bu iftar programlarını yapıyoruz. Ailelerimiz çocukları ile bu davetlere katılıyor. Minik yavrularımız için de bu iftarlar hoş bir anı olacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayı boşunca Trabzon’da yaklaşık bin aileye kumanya yardımı yapacaklarını belirten Eroğlu, desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: