Kimse Yok Mu Yozgat’ta Iki Ayda Bin 200 Aileye Ulaştı

Türkiye ve dünya ülkelerinde yardıma muhtaç insanların yardımına koşan Kimse Yok Mu Derneği, 2 ay...

Türkiye ve dünya ülkelerinde yardıma muhtaç insanların yardımına koşan Kimse Yok Mu Derneği, 2 ay önce Yozgat’ta açtığı 'Kimse Yok Mu Derneği İyilik Noktası'nda yaklaşık bin 200 aileye gıda ve giyim yardımında bulundu.
Kimse Yok Mu Derneği Yozgat Temsilcisi Halil Ceylan, derneğin Türkiye ve dünya genelinde binlerce gönüllüsünün bulunduğunu belirterek, " Yozgat’a ihtiyaç sahipleriyle daha yakından ilgilenebilmek, dernek faaliyetlerinin tanıtımını yapmak, bağışçılara ulaşmak ve il geneline hizmet amacıyla ‘Kimse Yok Mu Derneği İyilik Noktası’nı hizmete açtık." dedi.

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Derneği'nin ülke genelinde Ramazan ayı içerisinde yaptığı çalışmalarda 105 bin 402 aileye gıda paketi dağıttığını ifade eden Ceylan, "Gıda paketinin yanı sıra 606 bin vatandaşımıza iftar yemeği ve yaklaşık 30 bin ailemize de bayramlık giysi yardımı yapıldı. İlimizde ise Kimse Yok Mu Derneği İyilik Noktası, açıldığı günden bugüne kadar yaklaşık bin 200 aileye ulaştı. Bu ailelerden durumu çok acil olan yaklaşık 550 aileye gıda kolisi ve giyim-ayakkabı yardımı yaptık. Yardımlarımız sadece Ramazan ayına mahsus olmayıp yıl boyu yani 365 gün devam edecek. 'İhtiyaç sahiplerinin çorbasında biraz tuzda bizden olsun' diyen tüm hayır sahiplerini bağış yapmaya davet ediyoruz. Ayrıca tüm GSM operatörlerinden 66 yazıp 5777' ye mesaj atıldığında Yozgat’a kullanılmak üzere 5 lira yardım yapabilirler." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: