Kimse Yok Mu'dan 95 yaşındaki Zelefşan Bahçe'ye tekerlekli sandalye

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, Van’daki depremin ardından şehre gelip devlete ait misafirhanede kalan...

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, Van’daki depremin ardından şehre gelip devlete ait misafirhanede kalan 95 yaşındaki Zelefşan Bahçe’nin isteğini yerine getirdi. Dernekten tekerlekli sandalye isteyen Zelefşan Bahçe, bu isteğinin karşılanmasından dolayı mutlu oldu.

Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri Zelefşah Bahçe’nin evini ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette yaşlı kadının elini öpen gönüllüler, ailenin her zaman yanında olacaklarını söyledi. Annesinin bilincinin tam olarak yerinde olmadığını söyleyen oğlu İsmet Bahçe de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Reklam
Reklam

İsmet Bahçe, “Annem, birinin desteği olmadan yürüyemiyordu. Bizler yardımcı olmaya çalışıyorduk. Daha önce Dernek Başkanı Abdurahman Haskaraman annemi ziyarete geldi. Annemin yürüyemediğini öğrenince tekerlekli sandalye sözü verdi. Siz de bu sözü yerine getirdiniz. Annem, artık daha rahat hareket edebilecek. Kayseri’ye geldiğimiz günden beri bizlere hep destek oldunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: