Kimse Yok Mu'dan Vali Altıparmak'a Ziyaret

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi, Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ederek yeni görev yerinde 'başarı'...

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi, Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ederek yeni görev yerinde 'başarı' diledi.

Kimse Yok Mu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat ve beraberindeki heyet, Erzurum'da göreve başlayan Vali Ahmet Altıparmak'’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Polat, Vali Altıparmak'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yurt içinde 45 şube ve dünya genelindeki 97 ülkede temsilcilikler ile insani yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Polat, "Dünyanın her yerinde ve ülkemizde her türlü afete maruz kalan insanmların yardımına renk, dil, din ayrımı yapmadan koşuyoruz." dedi. Polat, yapımı devam eden 10 bin metrekare büyüklüğündeki lojistik hizmet binasınında tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Vali Ahmet Altıparmak, Kimse Yok Mu Derneği yönetimine ziyaret ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Altıparmak, insani yardım amaçlı sivil toplum kuruluşlarının hizmetlerinin önemli olduğunu vurgu yaparak,"Devlet ve sivil toplum örgütlerinin birlikteliğiyle doğal afetlerde halka hizmet sunumu daha hızlı ve etkili oluyor. Kimse Yok Mu Derneği'nin ülkemizde ve dünyadaki insanı amaçlı yardım faaliyetlerini takdirle izliyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: