Kimse Yokmu Derneği'nden Çelikcan’a Ziyaret

Kimse Yokmu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ederek...

Kimse Yokmu Derneği Genel Başkanı Ünal Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ederek verdikleri destekler için teşekkür etti.

Öztürk, beraberinde Kimse Yokmu Derneği Adana Şube Başkanı Adem Sönmez, Kimse Yokmu Derneği Genel Başkan Yardımcısı Cemal Soncu ile birlikte Başkan Çelikcan’ı ziyaretinde, "Yeni lojistik binamızı Ramazan ayından önce bitirmeyi hedefliyoruz. Binamızın bitmesiyle daha fazla malzeme toplayıp ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacağız. Yeni binamız Adana’daki hizmetlerimize önemli katkı sağlayacaktır. Bütün Adanalı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Adana dünyanın her yerine rahatça ulaşım sağlanan önemli bir şehir olduğunu söyleyen Öztürk, "Yardıma muhtaç insanlara daha hızlı ulaşabilmek amacıyla burayı seçmiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da, ilçeye bağlı eski belde ve köylerde yaşayan alt gelir grubundaki insanların çokluğu nedeniyle Kimse Yokmu Derneğine büyük görevler düştüğünü belirtti. Çelikcan, "Adana şubesiyle çok güzel çalışmalar yaptık. Bizimle birlikte ilçemizde ve ilimizde gıda, giyim, araç-gereç sıkıntısı olan vatandaşlarımıza ulaşarak imkanlar ölçüsünde yardımcı oldular. Kimse Yokmu Derneği adına yaraşır şekilde kimsesizin sesi, yoksulun aşı, ihtiyaç sahibinin her daim açık kapısı oldu. Bu derneğimiz milletimizin hayırsever varlıklı insanlarıyla, ihtiyaç sahibi yoksullar arasında gördüğü sosyal köprü vazifesini çok önemsiyorum. Umarım önümüzdeki günlerde nice hayırlı hizmetlere yine birlikte imza atarız. Kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz