Kimse Yoksa Biz Varız Projesi

Yozgat’ın Sorgun Oral Bektaş İlk ve Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından 2011-2012 Eğitim...

Yozgat’ın Sorgun Oral Bektaş İlk ve Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında başlattığı “Kimse Yoksa Biz Varız Projesi” 2012-2013 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Oral Bektaş İlk ve Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrenci ve velilerin katılımlarıyla yürütülen kampanya sonrasında toplanan gıda malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Sorgun Dost Gönüllüleri Gıda Bankası yetkililerine teslim edildi. Sorgun Dost Gönüllüleri Gıda Bankası yetkilileri ise, öğrenci ve velilerin yapmış oldukları bu örnek davranıştan dolayı emeği geçen bütün herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: