Kimsesiz çocuklar Anneler Günü'nde unutulmadı

Eğitim Bir Sen Çankırı Şubesi Kadın Kolları, Korgun Sevgi Evleri'ndeki kimsesiz çocuklar ile birlikte 'Anneler...

Eğitim Bir Sen Çankırı Şubesi Kadın Kolları, Korgun Sevgi Evleri'ndeki kimsesiz çocuklar ile birlikte 'Anneler Günü'nü kutladı.

Korgun ilçesinde bulunan Sevgi Evleri'nde hazırlanan programa Çankırı Valisi’nin eşi Leyla Özcan, Korgun Kaymakamı Tuba Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Demir’in yanı sıra Eğitim Bir Sen Çankırı Kadın Kolları Başkanı Bedriye Karakoç ile sendika üyesi anneler ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı.

Programda konuşan Bedriye Karakoç, "Çocukların, müdür baba diye seslendikleri hocamızın yükünü biz anneler olarak bugün bir nebze de olsa hafifletmek için buradayız." dedi.

Reklam
Reklam

Sendika üyesi Hatice Altundaş, İclal Aydın'dan okuduğu ‘Yağmur’ isimli şiiriyle duygulandırdı. Sevgi Evleri'nde kalan Münevver Gündüz isimli öğrencinin okuduğu ‘Anne’ isimli şiiri ile Meryem Kısa isimli öğrencinin ‘Bizim Ailemiz’ isimli şiirlerinin okunması sırasında, salonda bulunanlar gözyaşlarına hâkim olamadı.

Programda öğrencilerin, kendilerini bu anlamlı günde ziyaret eden anneler için hazırlamış oldukları ‘5 Parasız’ adlı skeç büyük beğeni topladı. Sendika üyelerinin hazırladığı ikramlar programlara katılanlara sunulmasıyla program devam etti. Programın sonunda öğrenciler, canlı müzik eşliğinde halay çekip oynadı. Öğrenciler, programa katlan annelerin anneler gününü, karanfiller vererek kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: