Kimsesiz Çocuklar İçin Anneler Günü Proğramı

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce kimsesiz çocuklar için 'Anneler Günü' etkinliği düzenlenecek.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce kimsesiz çocuklar için 'Anneler Günü' etkinliği düzenlenecek.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Yüzenada ve Gündoğuşu çocuk evlerinde bulunan 12 kız öğrenci için düzenlenecek etkinlikte, öğrencilerin hazırladığı skeçler sunulup şarkılar ve şiirler okunacak. Bingöl Musiki Cemiyeti ve Bingöllü mahalli sanatçıların şarkı ve türküler seslendireceği etkinlikte, Bingöl Halk Oyunları ekibi de bir gösteri yapacak.

Düzenlenecek etkinlikteki sloganlarının 'Kimsesizlerin kimsesiyiz' olduğunu belirten Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Buyankara, amaçlarının Yüzenada ve Gündoğuşu çocuk evlerinde kalan çocukları, Anneler Günü'nde yalnız bırakmamak ve onları unutamayacakları bir etkinlikle mutlu etmek olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: