Kimsesiz Çocuklar İçin Sünnet Şöleni

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü, sevgi evleri ve çocuk yuvalarında kalan 5-6 yaş...

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü, sevgi evleri ve çocuk yuvalarında kalan 5-6 yaş grubu 19 çocuk için sünnet şöleni düzenledi.

Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası bahçesinde düzenlenen etkinlikte, sünnet olan 19 çocuk için sünnet şöleni yapıldı. Sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan devlet korumasındaki çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çalan müzik eşliğinde, yuvada kalan çocuklar ve çalışan personel doyasıya eğlendi. Daha sonra çocuklara yemek dağıtıldı.

Sünnet şöleni hakkında bilgi veren Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası Müdürü Recep Dizdar, bu yıl 19 çocuğun sünnetini gerçekleştirdiklerini söyledi. Kimsesiz çocuklar için her yıl sünnet şöleni düzenlendiğine dikkat çeken Recep Dizdar, "Her yıl olduğu gibi, bu yıl da çocuklarımızı geleneksel sünnet şölenimizde sünnet düğünlerini kutluyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı tüm kuruluşlarımızda, çocuklarımızın devam ettiği okullarda, diğer kamu ve kuruluşlardan ziyaretçilerimizle, bu güzel günü kutladık. Çocuklarımıza hayırlı olsun diyoruz. İnşallah hayatları da, bugünkü gibi güzel geçer” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: