Kimsesiz Çocuklardan 23 Nisan Kutlaması

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu beraberinde eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Mersin Sosyal Hizmetler ve...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu beraberinde eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Mersin Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı olan Mersin Çocuk Yuvası tarafından organize edilen, 23 Nisan kapsamındaki geceye katıldı.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklar Vali Güzeloğlu ve eşini büyük bir coşkuyla karşıladı. Kimsesiz çocuklara destek olan aile ve gönüllü kişilerin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. İlk olarak 1'nci ve 2'nci sınıf düzeyindeki çocuklar tarafından halk oyunları gösterisi sunulurken, sonrasında sahne alan 4-5 yaş gurubu çocuklar ise 'Şirinler' isimli çizgi filmin müzikale uyarlanmış halini sahneledi. Ardından Türk Sanat Müziği (TSM) sanatçılarının seslendirdiği parçalar eşliğinde sunulan şiir dinletisi Vali Güzeloğlu ve eşi başta olmak üzere salondaki tüm çocuklar ile misafirlere duygulu anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

'Çanakkale'de Düğün' adlı piyesin oynandığı gece, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi tarafından gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen gönüllülere teşekkür plaketi verilmesi ve çocuklara çiçek hediye etmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: