Kimsesiz çocukları sevindirdiler

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri bayram öncesi kimsesiz...

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri bayram öncesi kimsesiz çocukları sevindirdi.
Denizciler beldesinde faaliyete geçen Hatay Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklara bayram öncesi yardımda bulunan Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenci ve öğretmenleri birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa, “Kurban Bayramı öncesi Sevgi evlerinde kalan kimsesiz yavrularımızı da ziyaret ederek onlara ufakta olsa hediye aldık ve onları mutlu etmenin hazzını öğrenci ve okul aile birliği üyelerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Burada kalan çocuklar hepimizin çocukları, hep birlikte bu çocuklarımıza sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.
İskenderun Sevgi Evleri Müdiresi Fatma Selin Çöl ise, “Hep birlikte bu çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermenin gayreti içerisindeyiz. Geleceğin denizcileri de buradan çıkar inşallah” dedi.
Sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklar da Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin şapkalarını giyerek hep birlikte toplu fotoğraf çekildiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz