Kimsesiz genci intihardan polis kurtardı

Balıkesir'de yetiştirme yurdunda büyüyen ve 18 yaşını doldurduğu için çıkarıldığı iddia edilen kimsesiz bir genç,...

Balıkesir'de yetiştirme yurdunda büyüyen ve 18 yaşını doldurduğu için çıkarıldığı iddia edilen kimsesiz bir genç, girdiği sınıvada da başarılı olamayınca beş katlı bir binanın terasına çıkarak intihar etmek istedi. Yaklaşık 20 dakika süren ikna çabası sonuç vermeyince polis, genci bir anlık dalgınlığından faydalanarak kurtardı.
Olay, akşam saatlerinde Karesi Mahallesi Başyunak Sokak'taki Karesi Apartmanı'nda meydana geldi. Anne ve babasını kaybettiği için yetiştirme yurdunda kalan ve bir yıl önce 18 yaşını doldurduğu için çıkarılan Tolga Y., kalacak yeri olmadığından için istedi. Aparmanın teras katına çıkan genci görenler polise haber verdi. Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve 122 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk gelen motorlu Yunus ekipleri, terastaki demirlere tutunan gençle konuşup ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 15 metre yükseklikten kendini atmak isteyen Tolga Y.'ye, iş bulmada yardım olma sözü verdi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de hava yastığı açtı. Tolga T.'yi ikna etmeye çalışan polis memuru, ani bir hareketle genci yakalamayı başardı. Aşağıya indirelen Tolga Y., Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz