Kına Eğlencesinde Duvar Çöktü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bursa’da bir evin üçüncü katında gerçekleştirilen kına eğlencesi sırasında yaslandıkları duvarın çökmesi sonucu 1 kişi...

Bursa’da bir evin üçüncü katında gerçekleştirilen kına eğlencesi sırasında yaslandıkları duvarın çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay, gece geç saatlerde merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Atilla Sokak üzerinde meydana geldi. Binanın üçüncü katında kızı Sezgin Kahraman’a kına eğlencesi düzenleyen Hasan Kahraman, akrabalarını ve komşularını da davet etti. Kına eğlencesi izleyen 9 kişi ise terasın duvarına yaslanarak eğlenceyi takip etti. Bu sırada duvarın çökmesi sonucu dengesini kaybeden Sacide Aydın (25) ve Birgül Ertaş (22) üçüncü kattan beton zemine düştü. Ağır yaralanan 2 kişi, Hasan Kahraman’ın kamyonetine bindirilerek hastaneye götürülmek istendi. Bu sırada olay yerine gelen 112 ambulansı, yaralıları alarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaralı Sacide Aydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Birgül Ertaş’ın ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Görgü tanıkları, duvara yaslanan kadınların uyarıldığını belirterek, “Ev sahibi kadınları uyardı. ‘Duvara fazla yaslanmayın, sağlam değil' dedi. Tam kadınlar kendilerini geriye çekecekleri esnada duvar birden aşağıya düştü. Dengelerini kaybeden 2 bayan da aşağıya düştü.” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: