Kınalı Hasan Başarı Ödülleri Tertip Komitesi Toplandı

YOZGAT (AA) – Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Kınalı Hasan Başarı Ödülleri Tertip Komitesi, Kaymakam Levent Kılıç’ın Başkanlığı’nda toplandı.

YOZGAT – Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan Kınalı Hasan Başarı Ödülleri Tertip Komitesi, Kaymakam Levent Kılıç’ın Başkanlığı’nda toplandı. Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Belediye Başkan Vekili Soner Bölükbaşı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, MHP İlçe Başkanı Yunus Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci, Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Kılıç ve basın temsilcileri katıldı. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Kaymakam Kılıç, Kınalı Hasan Başarı Ödülleri’nin 3 yıldır yapıldığını, bu yıl kapsamının biraz daha genişletilerek, sivillerin de dahil edildiğini söyleyerek şu ifadelerde bulundu: "Ödül töreninde, Sorgun’a çalışmalarıyla veya bir başka şekilde katkıda bulunan kişilere, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan ödüle layık görülen memurlara ödüllerini vereceğiz. Amacımız, bu yıl üçüncüsünü yapacağımız ödül törenini bir yönerge ile Oscar ödüllerine benzer bir hale getirebilmektir, Bunun için gelecek yıl kapsamı daha da genişleteceğiz. Ödül için gerekli kıstaslar koyacağız. Böylelikle Sorgun’u daha iyi tanıtmış olacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: