Kipa, Kütahya'nın En Büyük Hipermarketi

Kipa’nın Orta Avrupa’yla aynı anda Türkiye’de uygulamaya başladığı hipermarket formatlı mağazalardan 179’uncusu Kütahya’da hizmete girdi....

Kipa’nın Orta Avrupa’yla aynı anda Türkiye’de uygulamaya başladığı hipermarket formatlı mağazalardan 179’uncusu Kütahya’da hizmete girdi. Sera AVM’de açılan Kipa, Kütahya’nın en büyük hipermarketi olma özelliği taşıyor.

Türkiye genelinde bulunduğu yerdeki müşterilerin ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı formatlarda perakendecilik hizmeti sunan Kipa, Kütahya’nın en büyük hipermarketini açtı. Extra formatıyla 6 bin 200 metrekarede 30 binden fazla ürün seçeneği sunan Kipa Extra’da 140 kişiye istihdam sağlandı.

Reklam
Reklam

30 binden fazla ürün, çevre dostu uygulamalar

Şehrin en büyük AVM’si olarak hizmete giren Sera AVM içerisinde kurulan Kipa Extra çevre dostu uygulamalarıyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de ilk defa uygulanan karbondioksitli endüstriyel soğutma sistemi mağazada karbon salınımını yüzde15 oranında azaltıyor.

Kütahya Kipa Extra’nın açılışıyla ilgili bir açıklama yapan Kipa Extra Bölge Direktörü Murat Etçi, “Kipa olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet verdiğimiz mağazalarımızda ürünlerimizin kalitesini, uluslararası standartlarda hijyeni ve avantajlı etiketleri her zaman en ön planda tutuyoruz. Tüm bunları yaparken sorumlu şirket olmaktan hiçbir zaman ödün vermemeye dikkat ediyoruz. 24 adet çevre dostu mağazamız var. Kütahya mağazamızda ise perakendecilik alanında Türkiye’de bir ilke imza atarak karbondioksitli endüstriyel soğutma sistemi uygulamasıyla karbon salınımını yüzde 15 oranında düşürmeyi sağladık. Bu uygulamayı ilk kez Kütahyalılarla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: