Kipa'nın 179'uncusu Mağazası Kütahya'da Açıldı

Kipa'nın Orta Avrupa ile aynı anda Türkiye'de uygulamaya başladığı hipermarket formatlı mağazalardan 179'uncusu, Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde (AVM) hizmete girdi.

Kipa'nın Orta Avrupa ile aynı anda Türkiye'de uygulamaya başladığı hipermarket formatlı mağazalardan 179'uncusu, Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde (AVM) hizmete girdi.

Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi AŞ'de yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye genelinde bulunduğu yerdeki müşterilerin ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı formatlarda perakendecilik hizmeti sunan Kipa, Kütahya'nın en büyük hipermarketini açtı.

Ekstra formatıyla 6 bin 200 metrekarede 30 binden fazla ürün seçeneği sunan Kipa Extra'da 140 kişiye istihdam sağlandı.

Reklam
Reklam

Kentin en büyük AVM'si olarak hizmete giren Sera AVM'de kurulan Kipa Extra çevre dostu uygulamalarıyla da dikkati çekiyor. Türkiye'de ilk kez uygulanan karbondioksitli endüstriyel soğutma sistemi, mağazada karbon salınımını yüzde 15 oranında azaltıyor.

Kipa Extra Bölge Direktörü Murat Etçi, Kipa olarak Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verdikleri mağazalarda ürünlerinin kalitesini, uluslararası standartlarda hijyeni ve avantajlı etiketleri her zaman en ön planda tuttuklarını bildirdi.

Bunları yaparken sorumlu şirket olmaktan hiçbir zaman ödün vermemeye dikkat ettiklerini belirten Etçi, "24 adet çevre dostu mağazamız var. Kütahya mağazamızda ise perakendecilik alanında Türkiye'de bir ilke imza atarak karbondioksitli endüstriyel soğutma sistemi uygulamasıyla karbon salınımını yüzde 15 oranında düşürmeyi sağladık. Bu uygulamayı ilk kez Kütahyalılar ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: