Kıraç: AK Parti Milletin Gösterdiği Istikamette Yoluna Devam Ediyor

AK Parti Osmaniye Merkez ilçe Başkanı Sait Kıraç, 30 Eylül 2012 Pazar günü yapılacak olan...

AK Parti Osmaniye Merkez ilçe Başkanı Sait Kıraç, 30 Eylül 2012 Pazar günü yapılacak olan AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi'nin sadece AK Parti için değil Türkiye ve dünya için büyük önem taşıdığını belirtti. 2001 yılında yolunu milletin çizdiği AK Parti’nin geçen süreye bakıldığında milletin gösterdiği istikamette yoluna devam ettiğini vurguladı.

Türk siyasi hayatında birçok tabunun AK Parti sayesinde yıkıldığını ifade eden Kıraç, "AK Parti Türkiye’ye yeni bir siyasi anlayış kazandırdı. 2002 Türkiye ile 2012 Türkiyesi arasında gece ile gündüz kadar fark bulunmaktadır. 10 yıllık AK Parti iktidarı ülkeye her alanda sıçrama yaşattı. Siyasi istikrar ve güven sorunların çözülmesinde önemli bir etken olmuştur. Türkiye’de AK Parti ile büyük değişim ve dönüşüm yaşanırken normalleşme süreci devam etmektedir. Pazar günü yapılacak olan AK Parti kongresi ülkemizin normalleşme süreci ve 2023 hedefleri için önemli bir dönemeç olacaktır. Genel Başkanımızdan başlayarak teşkilatlarımızın en alt kademesindeki üyeye kadar tüm Ak kadrolar kendisini ülkesine ve milletine adamış insanlardır. Aşk ile çıktığımız yola yine aşk ile devam edeceğiz. Kongremizin başta partimiz olmak üzere ülkemize ve dünyaya hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: